Sikring af vinduer

At have et hjem man føler sig sikker og tryg i, handler i stor grad om husets eller lejlighedens evne til at holde uvedkommende personer ude - såvel som kontor-, kælder- og lagervinduer. Ved at sikre både døre og vinduer, kan man med mere ro i sindet sove eller tage ud af huset uden opsyn.

Man kan have uanede låse på sine vinduer, men hvis selve vinduet ikke er sikret ordentlig, holder låsene desværre ikke tyven ude. Vi er eksperter i sikring af vinduer og kan derved finde en god og passende løsning til netop din situation og behov.


Hvordan sker indbrud oftest?

Men hvordan kommer tyven som oftest ind? Over halvdelen af alle indbrud sker igennem vinduerne, da de som oftest ikke er sikrede godt nok:


  • Knuste ruder (ca. 20 %)
  • Ruder, som fjernes ved at pille udvendige lister af (ca. 16 %)
  • Opbrudte vinduer (ca. 10 %)
  • Underboring af vinduer (ca. 10 %)

Man skal derved ikke undervurdere vigtigheden af sine vinduers sikring. Der er flere måder at sikre sine vinduer på; envejsskruer i listerne, vindueslåse, kvalitetshasper(der ikke er slappe, men ordentlig spændt op) og meget mere.

Det nemmeste for en god sikring af sine vinduer, er at få en professionel til at varetage dette. Det er meget ærgerlig ikke at få dækket sit inventar fra forsikringen, fordi man har valgt at spare på sikkerheden.


Husk at lukke vinduerne – ellers dækker forsikringen ikke

Forsikringsselskaber skelner mellem simpelt tyveri og indbrudstyveri. Ved et simpelt tyveri har den gældende indbrudstyv fået adgang til inventar og hjem uden at have lavet synlig skade på ejendommen eller lejligheden. På den måde kan forsikringsselskabet konkludere der evt. kunne være et vindue der ikke har været lukket eller anden grund til, at tyven har haft direkte adgang. Ved disse simple tyverier dækker forsikringsselskaber kun i et begrænset omfang, da de vurderer man selv har en del af skylden.

Derfor er det vigtigt at holde sine vinduer lukket, når man forlader hjemmet. Om man skal et hurtigt smut til naboen eller på et længere ophold væk fra huset, skal man sørge for at have disse lukket.


Skal du have sikring på dine vinduer og vil have et godt og uforpligtende tilbud, skal du ikke tøve med at kontakte os her.
Til forside
Find os på facebook

40 20 82 32

Gitter-tek  //  Sankt Anna Gade 45A, 8000 Aarhus C   //  Telefon: 40 20 82 32  //  E-mail: fastmorten@gmail.com